Diensten vanuit het Sprookjesbos

Diensten vanuit het Sprookjesbos

Kapper: Bij Het Sprookjesbos komt om de aantal weken een kapper op bezoek. Deze kapper knipt de de kinderen op onze locaties. Voor de kinderen gebeurt iets spannends als je haren knippen in een vertrouwde omgeving en voor ouders scheelt het de tijd om naar een kapper te gaan met een kind. Dit alles voor een kleine vergoeding.

Flexibele opvang: Het Sprookjesbos biedt ouders de mogelijkheid om de contractdagen te ruilen. Dit geldt ook voor de dagen dat u bijvoorbeeld op vakantie gaat of Het Sprookjesbos gesloten is vanwege studiedagen. Dit geldt niet voor de zon- en feestdagen (en vestiging Elfenboom ook niet omdat deze dagen bij het bepalen van de tarieven al buiten beschouwing zijn gelaten. Op deze wijze kunt u de opvangdagen passend maken op uw behoefte. De regels die bij deze dienst horen zijn op te vragen bij de pedagogisch medewerkers en staan vermeld in het informatieboekje.

Aanvragen kinderopvangtoeslag: Het Sprookjesbos kan ouders, wanneer dit wenselijk is, helpen bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag. U kunt hiervoor een mail sturen aan p.vandeursen@hetsprookjesbos.nl.

Onze pluspunten

  • FLEXIBELE OPVANG
  • EIGEN APP VOOR OUDERS
  • KAPPERSDIENST
  • PEDAGOGISCHE COACH
Bereken wat opvang je maandelijks kost

CONTACT

Locatie
Willandstraat 7
5351 PK Berghem
Tel: 0412-482130

Correspondentie
Spoorstraat 1
5241 EG Rosmalen
Tel: 073-6105949
Optie 1 en 1 voor financiële vragen
Optie 1 en 2 voor algemene- en planningsvragen
info@hetsprookjesbos.nl


Nieuws

Lees alle nieuwsberichten >>


OPENINGSTIJDEN

ma 7.30 - 18.00
di 7.30 - 18.00
wo 7.30 - 18.00
do 7.30 - 18.00
vr 7.30 - 18.00

Anderen over Het Sprookjesbos

De liedjes die jullie zingen hoor ik thuis ook vaak terug, erg leuk