Het Sprookjesbos verhuist!

Het Sprookjesbos verhuist!

Kinderdagverblijf Het Sprookjesbos in Berghem verhuist naar het gebouw van scouting Berghem. De scouting en Het Sprookjesbos gaan hun krachten bundelen. Zowel de scouting als Het Sprookjesbos zijn er van overtuigd dat deze samenwerking beide organisaties sterker zal maken.

De scouting heeft een mooi, duurzaam gebouwd, houten pand staan met grote ruimtes en goede voorzieningen. Het pand is omringd door een groot buitenterrein waar de kinderen van zowel de scouting als Het Sprookjesbos geweldige activiteiten kunnen ontplooien en heerlijk in de natuur kunnen spelen. Het nodigt de kinderen uit tot sport, spel en spannende avonturen. Bovendien ligt ook het bos slechts op loopafstand.  

In eerste instantie zal Het Sprookjesbos haar BSO overhuizen naar de scouting. Dit zal per april plaats gaan vinden. De BSO en de scouting zullen een ruimte gaan delen. De BSO zal deze ruimte overdag gebruiken en de scouting 's avonds. Daarbij kan men van elkaars materialen gebruik maken. Wij denken dat er een mooie kruisbestuiving kan plaats vinden.

De kinderen van de dagopvang (0-4 jaar) zullen in de loop van 2018 de overstap gaan maken. Voor deze kinderen dienen sommige ruimtes namelijk nog te worden aangepast en een aantal voorzieningen te worden gecreëerd (zoals een slaapkamer). Ook deze kinderen kunnen straks echter naar hartelust in een natuurrijke omgeving op ontdekkingstocht gaan.

Wilt u meer weten over de opvang mogelijkheden op onze nieuwe locatie, dan kunt u contact opnemen met Natasja de Jager op 073 6105949 (optie 1 - optie 2) of via n.dejager@hetsprookjesbos.nl.

 

Onze pluspunten

  • FLEXIBELE OPVANG
  • EIGEN APP VOOR OUDERS
  • KAPPERSDIENST
  • PEDAGOGISCHE COACH
Bereken wat opvang je maandelijks kost

CONTACT

Locatie
Acaciasingel 77
5213 VC ‘s-Hertogenbosch
Tel: 073-6105949

Correspondentie
Spoorstraat 1
5241 EG Rosmalen
Tel: 073-6105949
Optie 1 en 1 voor financiële vragen
Optie 1 en 2 voor algemene- en planningsvragen
info@hetsprookjesbos.nl


OPENINGSTIJDEN

ma 7.30 - 18.30
di 7.30 - 18.30
wo 7.30 - 18.30
do 7.30 - 18.30
vr 7.30 - 18.30

Anderen over Het Sprookjesbos

Professionele opvang door enthousiaste medewerkers die veel persoonlijke aandacht hebben voor mijn kind