Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

U zoekt Buitenschoolse opvang in Berghem omdat u uw kind een plek gunt waar hij/zij na school lekker kan ontspannen, samen kan spelen met andere kinderen en de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Het Sprookjesbos kan daar voor u de juiste partner in zijn. Op deze website vind u alle relevante informatie om een indruk te krijgen van Het Sprookjesbos. Daarnaast nodigen wij u graag  uit om een kijkje te komen nemen op onze locatie.

De BSO wordt aangeboden op een zelfstandige locatie. We bieden een groep BSO aan voor maximaal 16 kinderen per dag.

De BSO wordt op dit moment in een combinatiegroep met de kinderopvang aangeboden. De Buitenschoolse opvang gebruikt de basisruimte van de kinderopvang alleen om iets te eten en voor rustig spel samen met het jonge kind. De BSO gebruikt verder een eigen BSO ruimte ingericht voor spel en ontdekken en een chill ruimte om op de Ipad te spelen of een boekje te lezen. Daarnaast gaat de BSO met grote regelmaat naar buiten om diverse activiteiten zoals naar een speeltuin, een kinderboerderij, sporten op de sportvelden en het bos te bezoeken.

De BSO is tijdens schoolweken geopend van maandag t/m vrijdag van eindtijd school tot 18.00 uur en in vakantieweken van maandag t/m vrijdag van 08.00-18.00 uur (met mogelijkheden voor uitbreiding tussen 07.30-08.00 en 18.00-18.30 uur)

Hier vind u de visie, het dagritme, het observeren van de kinderen, de ruimtes en enkele onderwerpen uit het pedagogische beleidsplan.

Onze pluspunten

  • RUILDAGEN
  • EIGEN APP VOOR OUDERS
  • KAPPERSDIENST
  • PEDAGOGISCHE COACH
Bereken wat opvang je maandelijks kost

CONTACT

Locatie
Willandstraat 7
5351 PK Berghem
Tel: 0412-482130

Correspondentie
Koornwaardlaan 59
5245 CN Rosmalen
Tel: 073-6105949
Optie 1 en 1 voor financiële vragen
Optie 1 en 2 voor algemene- en planningsvragen
info@hetsprookjesbos.nl


OPENINGSTIJDEN

ma eindtijd school - 18.00
di eindtijd school - 18.00
woe eindtijd school - 18.00
do eindtijd school - 18.00
vr eindtijd school - 18.00

Anderen over Het Sprookjesbos

De liedjes die jullie zingen hoor ik thuis ook vaak terug, erg leuk

Moeder Davy (3 jaar)